luni, 18 ianuarie 2010

Acum puteti vedea clar fara ochelarii de vedere.
Ochelarii Pinholes sunt un mijloc ieftin si comod pentru a va ajuta sa va corectati vederea slaba daca sunt purtati numai 15 minute pe zi. Ei reduc de asemenea ritmul inimii, durerile de cap si tensiunea.

Intariti-va ochii cu un unealta corecta
Multi experti in sanatate stiu ca organismul are puterea lui de vindecare si revigorare.
Atata timp cat organul nu a fost deteriorat iremediabil, organismul are abilitatea de a opri deteriorarea si a remedia afectiunea, cu un oarecare grad. Atunci cand oferim conditii adecvate organismului nostru, el poate face adevarate minuni. Aceasta este foarte adevarat si cu vederea noastra.
Lucrul cel mai important este ca Dvs. veti sesiza ameliorarea vederii in doar cateva minute.
Ochelarii Pinhole au randuri de gaurele dispuse egal pe lentile. Aceste gauri au efectul de a reduce gradul de dispersie a razelor, care vin din orice punct al obiectului privit. In mod normal, toata deschiderea pupilei lasa sa treaca lumina. Convergenta improprie a razelor care intra in ochi, produce erorile de refractie, cum ar fi miopia, hipermetropia, presbitismul si astigmatismul. Pinholes poate aduce o vederea mai clara pentru toate aceste afectiuni. Prin blocarea razelor periferice, lasand sa intre în ochi numai razele care trec prin portiunea din centru a pupilei, orice eroare de refractie în cristalin, sau cornee, este mult diminuata.

Cum lucreaza ochelarii Stenopici (pinholes) ?
Cand priviti un obiect neclar, creierul Dvs. deplaseaza focarul ochiului inainte si inapoi, pana se obtine o crestere a contrastului. Daca nu se obtine nici o crestere a contrastului, lasa obiectul nefocalizat. In timpul acestui proces, muschii oculari sunt mai folositi, iar acest exercitiu regulat, sustine procesul de focalizare.
Ochelarii Pinholes au o adancime infinita a focarului asa ca, chiar daca ochiul nu este focalizat corect, obiectele vor apare ca si cum ar fi in focar. Foarte important este ca ei elimina imprastierea luminii pe retina, ameliorand vederea.

Exercitiul muschilor oculari, este cheia succesului
Cand exersam muschii, ei devin mai puternici si mai flexibili.
Ca o camera cu autofocalizare, cu ochelarii Pinhole, muschii Dvs. oculari, se vor misca pentru a focaliza ochii dvs. Functia reflexa a muschilor oculari, permit focalizarea automata.

15 minute pe zi
Cauza majora a faptului ca nu mai vedem la distanta, asa cum intampla la inaintarea în varsta, este slabirea muschilor oculari, care controleaza cristalinul ochiului. Privind prin reteaua de gaurele a ochelarilor, se forteaza muschii oculari exercitiu. Numai 15-20 de minute pe zi, sunt suficiente pentru o ameliorare notabila, in cateva saptamani
Exersati ochii in timp ce cititi sau priviti la TV
Hipermetropii (cei care nu vad bine de aproape), pot face acest exercitiu privind de aproape, ca de exemplu, citind.
Miopii (cei care nu vad bine la distanta) vor face exercitiul privind la distanta, ca de exemplu la TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu